Training

Wij helpen je met het maken van een krachtig verhaal

Trainingen

Bij Contentvorm trainen we zowel mensen die voor als achter de camera staan. Als communicatieprofessionals spreken we dezelfde taal, door onze journalistieke ervaring voegen we relevante expertise uit het werkveld van de media toe. Wil je weten hoe je een krachtig verhaal vertelt? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Onze trainingen

1. Mediatraining

Alleen of in samenwerking met diverse professionals zoals presentatietrainers, stemcoaches en psychologen train ik mensen die in hun voorkomen moeten excelleren.

Na de training: 

Wil je gericht aan de slag met bepaalde doelen? Neem dan contact met me op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

2. Direct aan de slag met video

Wil je met jouw organisatie meer met video? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Afhankelijk van de grootte van de groep neem ik de deelnemers aan de hand in het produceren van video-content.

In een inspirerende, hands-on training geef ik je alle kennis mee die je nodig hebt om zelf video’s te maken. Tijdens een incompany trainig leer ik je de noodzakelijke vaardigheden zodat je direct aan de slag kunt met het maken van inspirerende content.

Na deze training:

Wil je gericht aan de slag met bepaalde doelen? Neem dan contact met me op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

Samenwerken aan mooie producten?