Over ons

Full-service en full-force communicatie- en productiebedrijf

Over ons

ContentVorm is een initiatief van Manouk van der Vorm. Met haar achtergrond als (video-) journalist, manager van de ANP Videoredactie, manager van ANPinOpdracht, directeur van ANP Perssupport en directeur content bij de weekbladen van De Persgroep haal je met Contentvorm een partner in huis, die weet hoe je van A tot Z effectieve content produceert. 


Met een groot en zeer professioneel netwerk zorgt Contentvorm ervoor dat er efficiënt content wordt geproduceerd die jouw organisatie helpt je doelen te realiseren. 

Wat onze klanten zeggen

Na de mediatraining weet ik beter wat media nodig hebben, hoe ze te werk gaan, welke vragen ze stellen en hoe ik hier het beste op kan antwoorden. Ik heb me nooit ‘onveilig’ gevoeld tijdens de gehouden interviews omdat Manouk daarbij aanwezig was als back-up. Dit geeft een zeer goed gevoel.

Contentvorm heeft verschillende video- en PR- campagnes voor Rotterdam Topsport ontwikkeld. Naast het feit dat we lekker schakelen ben ik iedere keer erg blij met de content die wordt opgeleverd en de resultaten die we ermee boeken.

Voor een nieuwe redactie heeft Contentvorm een aantal journalisten opgeleid in het maken van video’s met mobiel.  In deze speciaal voor het ANP ontwikkelde cursus hebben we journalisten in één dag kennis laten maken met mobile journalism. Met resultaat! Na deze dag stond onze nieuwe redactie direct klaar om aan de slag te gaan.

Tijdens de COVID periode zijn we regelmatig geinterviewd door journalisten. Dit was nieuw voor me. Tijdens de mediatraining hebben we geleerd hoe we hiermee om moesten gaan en wat de meest effectieve manier was om mijn boodschap over te brengen. Dit zorgde niet alleen voor meer zelfvertrouwen voor de camera. Maar zeker ook voor een betere boodschap in de media.

Als Afstudeercoördinator van de HBO opleiding Communicatie (Fontys Economische Hogeschool Tilburg) ben ik altijd blij met externe deskundigen die strategische plannen goed kunnen toetsen met theorie en praktijk. Manouk doet dat al jaren, effectief en met veel enthousiasme.

Vorige
Volgende

Samenwerken aan mooie producten?